PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fred Rutten over zege: “Stroef, maar wel verdiend”

06 december 2009 17:15
Fred Rutten noemde de 0-2 overwinning van PSV in Waalwijk ‘stroef, maar verdiend’. ”Maar we hebben gedaan wat iedereen had verwacht. De ervaring is dat het bij RKC altijd moeilijk is en dat was ook nu zo. Maar onze doelstelling vandaag is gehaald”, aldus Rutten na afloop op de persconferentie. Lees hier een verslag.

Fred Rutten en Ruud Brood op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. Fred Rutten en Ruud Brood op de persconferentie na afloop van de wedstrijd.
PSV

Rutten: “Doelstelling gehaald”

Rutten stelde na afloop dat PSV een stroeve wedstrijd had gespeeld, zeker in de eerste helft. “Je kunt de rust ingaan met 0-2 en 0-3, dat waren grote kansen voor ons. Maar meteen in de tweede helft kregen zij ook een grote kans en dan kun je ook achter komen. Vervolgens kregen we een paar 100%-kansen, onder meer voor Reis. Hij scoort dan toch 0-1 en dan weet je dat de wedstrijd ongeveer voor ons is. We hebben gedaan wat iedereen had verwacht, de doelstelling is gehaald. Op een stroeve manier, maar wel verdiend.”

PSV

Reactie Ruud Brood

“We wilden het PSV zo lastig mogelijk maken, wat verder van de goal en vooruit voetballen”, aldus Ruud Brood. “Maar het was een beetje onrustig van achteruit, waarbij we kansen hebben weggegeven. Toch waren we in de tweede helft eenmaal dichtbij, maar we konden het niet volhouden. Dat is ook de kwaliteit van PSV, om dan toe te slaan. Jammer dat op het moment dat we voor het gelijkspel gingen, de 0-2 viel. Toch was het een van onze betere wedstrijden van de laatste weken.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies