PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fred Rutten: “Zondag weer reageren”

08 april 2011 15:30
Fred Rutten op de luchthaven. Fred Rutten op de luchthaven.
Hoofdcoach Fred Rutten hield zijn persgesprek vrijdagmorgen op de luchthaven van Lissabon, waar hij vooruit keek naar PSV-Heerenveen en terugblikte op de wedstrijd tegen Benfica. “Belangrijk is dat we zondag weer reageren. Maar de druk is net zo groot als anders”, aldus Rutten, die vrijdagmiddag Ola Toivonen weer kan verwelkomen.

PSV
Toivonen: “Berichten zijn positief”
Qua ‘schade’ noemde Rutten alleen de naam van Erik Pieters, die volgens hem last heeft van zijn hamstring. Op de hersteltraining van vrijdag en de afsluitende training van zaterdag op De Herdgang moet blijken of de international inzetbaar is op zondag tegen Heerenveen (Philips Stadion, 16.30 uur). Bij het terugkijken van de beelden van Benfica-PSV had Rutten de conclusie getrokken dat PSV ‘een half uur lang van het kastje naar de muur’ was gespeeld, in de eerste helft. “Dat heeft me verrast. We konden niet onder hun druk uit komen en waren erg slordig in balbezit. Als je dit soort grote wedstrijd speelt, moet je weten wat er gevraagd wordt.” Zondag in de competitie moet PSV de draad oppakken tegen Heerenveen. “Dan moet je weer reageren, dat is heel belangrijk. De druk is net zo groot als anders.” Een opsteker is de terugkeer van Ola Toivonen, die is behandeld aan zijn hamstringblessure. “De berichten zijn positief, al houd ik een slag om de arm. Als we echter risico moeten nemen dan geldt dat voor de competitie en niet voor de terugwedstrijd tegen Benfica.” Later ook op PSV TV een gesprek met Fred Rutten over aanstaande zondag.

Rutten hield zijn persgesprek vrijdagmorgen op de luchthaven van Lissabon. Rutten hield zijn persgesprek vrijdagmorgen op de luchthaven van Lissabon.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies