PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag van winst Polish Masters

23 juli 2012 10:45
Door een 3-1 overwinning op Benfica won PSV in Wroclaw het toernooi ‘Polish Masters’. Ook werden er individuele prijzen mee naar huis genomen. Zo werd Jeremain Lens uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en kreeg Przemyslaw Tyton de trofee voor beste doelman uitgereikt. Een fotoverslag om de dag erna nog eens terug te kijken.

De spelers van PSV in afwachting van de afsluitende ceremonie. De spelers van PSV in afwachting van de afsluitende ceremonie.
PSV

Doelpunten Zanka, Lens, Wijnaldum

Na de 1-0 zege van zaterdag op Atheltic Bilbao (doelpunt Georginio Wijnaldum) won PSV op zondag in de finale van de Polish Masters ook van Benfica. Voor rust kwam PSV op achterstand, maar in de tweede helft scoorde het team van hoofdcoach Dick Advocaat drie keer. Zanka (met zijn eerste goal in het PSV-tenue), Jeremain Lens en opnieuw Wijnaldum tekenden voor de treffers; waardoor PSV de eerste prijs van de Polish Masters won. Athletic Bilbao werd derde door in de ‘kleine’ finale met 1-0 van gastheer Slask Wroclaw te winnen. Voor PSV was het een nuttige trip naar Polen en het voorlaatste weekeinde waarin de ploeg naar het buitenland reist. Komend donderdag staat een uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki op het programma, aansluitend gevolgd door een uitduel met 1. FC Union Berlin (zondag). Om nog even terug te kijken en na te genieten van de zege op Benfica, een fotoverslag vanuit Wroclaw.

Przemyslaw Tyton werd gekozen tot beste keeper van het toernooi. Przemyslaw Tyton werd gekozen tot beste keeper van het toernooi.
De populaire Poolse doelman zette veel handtekeningen dit weekend. De populaire Poolse doelman zette veel handtekeningen dit weekend.
De spelers van PSV op weg naar het podium voor de officiële huldiging. De spelers van PSV op weg naar het podium voor de officiële huldiging.
Op het podium krijgt PSV de beker uitgereikt. Op het podium krijgt PSV de beker uitgereikt.
De organisatie van de Polish Masters had flink uitgepakt. De organisatie van de Polish Masters had flink uitgepakt.
Op de grote schermen was de ceremonie goed te volgen. Op de grote schermen was de ceremonie goed te volgen.
De spelers van PSV bedanken het publiek voor hun aanwezigheid. De spelers van PSV bedanken het publiek voor hun aanwezigheid.
Doelman Tyton houdt het beeldje voor beste doelman goed vast. Doelman Tyton houdt het beeldje voor beste doelman goed vast.
In de catacomben ontmoet Mertens landgenoot Witsel. In de catacomben ontmoet Mertens landgenoot Witsel.
Een vrolijk gezicht bij Tyton op de persconferentie na afloop. Een vrolijk gezicht bij Tyton op de persconferentie na afloop.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies