PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag van ledendag KBO-Brabant

22 mei 2012 14:15
In het Philips Stadion is een levendige ledendag gaande van seniorenvereniging KBO-Brabant. Vele ouderen amuseren zich in en rond het stadion, dat in zijn geheel gebruikt wordt voor de bijeenkomst. KBO-Brabant zet zich er voor in dat senioren actief mee blijven doen in de samenleving en bevordert de onderlinge sociale contacten.

Een levendige ledendag van KBO-Brabant vandaag in het Philips Stadion. Een levendige ledendag van KBO-Brabant vandaag in het Philips Stadion.
PSV

Katholieke bond van ouderen

KBO, de katholieke bond van ouderen, is een organisatie van en voor senioren, die vanuit haar levensovertuiging tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van belangen en het bevorderen van sociale contacten. Daarmee wil de KBO het welzijn van haar leden en hun participatie aan het maatschappelijke leven bevorderen. KBO wil een organisatie zijn die activiteiten ontwikkelt die aansluiten bij de wensen en behoeften van de leden. Een organisatie ook waar leden zich nuttig kunnen maken op basis van hun ervaring, kennis, kwaliteiten en levenservaring. Voor leden van KBO-Brabant vindt vandaag een speciale dag plaats in het teken van gezelligheid, ontspanning, amusement en informatie.

Vele ouderen amuseren zich in en rond het stadion. Vele ouderen amuseren zich in en rond het stadion.
PSV

Grootste vereniging van Brabant

Verschillende afdelingen presenteren zich in het Philips Stadion. Ook zijn er optredens van diverse koren, orkesten en dansgroepen en er zijn informatiepleinen op het gebied van inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg. KBO-Brabant, de grootste vereniging van Brabant, zet er zich voor in dat senioren actief mee blijven doen in de samenleving, bevordert de onderlinge sociale contacten en levert een positieve bijdrage aan de zelfredzaamheid van ouderen. Hieronder nog een sfeerimpressie van de KBO-ledendag.

De tent die deze voetballoze periode op het veld staat is ook in gebruik. De tent die deze voetballoze periode op het veld staat is ook in gebruik.
De ouderen verzamelen hier om even te zitten, eten en of te drinken. De ouderen verzamelen hier om even te zitten, eten en of te drinken.
Het stadion wordt in zijn geheel gebruikt, ook binnen zijn activiteiten. Het stadion wordt in zijn geheel gebruikt, ook binnen zijn activiteiten.
Buiten het stadion presenteren enkele organisaties zich aan de ouderen. Buiten het stadion presenteren enkele organisaties zich aan de ouderen.
Gezamenlijke vervoersorganisaties staan er met een OV-checkpoint. Gezamenlijke vervoersorganisaties staan er met een OV-checkpoint.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies