PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag training PSV met internationals

12 juli 2012 16:45
Op Ola Toivonen na is de hele PSV-selectie intussen in training, nadat er vijf EK-gangers weer zijn aangesloten. Voor de vele supporters op De Herdgang was het tussen de buien door mooi om onder meer Mark van Bommel weer in een PSV-outfit te zien trainen op het sportcomplex waar hij eerder in zes seizoenen vele prijzen bij elkaar voetbalde.

Warmlopen tijdens de training op sportcomplex De Herdgang. Warmlopen tijdens de training op sportcomplex De Herdgang.
PSV

Toivonen zaterdag terug

Daags na de wedstrijd in het Duitse Oberhausen waren alle ogen gericht op de terugkeerders Mark van Bommel, Kevin Strootman, Jetro Willems, Przemyslaw Tyton en Wilfred Bouma, van wie vandaag officieel bekend werd gemaakt dat hij zijn carrière ook komend seizoen voortzet bij PSV. Alleen Ola Toivonen, voor wie het EK in Polen en Oekraïne twee dagen langer duurde, ontbrak nog. Hij meldt zich zaterdag weer op De Herdgang. Op zondag is de eerstvolgende oefenwedstrijd als PSV in België op bezoek gaat bij KRC Genk (15.30 uur). Hieronder een aantal foto’s van de training.

Mark van Bommel, Wilfred Bouma en Kevin Strootman sloten weer aan bij PSV. Mark van Bommel, Wilfred Bouma en Kevin Strootman sloten weer aan bij PSV.
Hetzelfde drietal, hier voorop met Mark van Bommel in het midden. Hetzelfde drietal, hier voorop met Mark van Bommel in het midden.
Op sommige momenten scheen de volop volop over De Herdgang... Op sommige momenten scheen de volop volop over De Herdgang...
... maar net zo snel moest het publiek de paraplu weer openklappen. ... maar net zo snel moest het publiek de paraplu weer openklappen.
Rik Schouw, nieuw bij (Jong) PSV, trainde vandaag mee met de selectie. Rik Schouw, nieuw bij (Jong) PSV, trainde vandaag mee met de selectie.
Hoofdcoach Dick Advocaat nam de tijd voor de verzamelde supporters. Hoofdcoach Dick Advocaat nam de tijd voor de verzamelde supporters.
Uiteraard was de handtekening van Van Bommel een gewilde prooi. Uiteraard was de handtekening van Van Bommel een gewilde prooi.
Het was gezellig druk op De Herdgang met veel handtekeningenjagers. Het was gezellig druk op De Herdgang met veel handtekeningenjagers.
De spelers delen zoveel mogelijk krabbels uit aan veelal jonge fans van PSV. De spelers delen zoveel mogelijk krabbels uit aan veelal jonge fans van PSV.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies