PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag training PSV in Polen

20 juli 2012 20:45
Na de loting en persconferentie van de Polish Masters werkte PSV vrijdagavond in Polen ook nog een training af. Deze vond niet plaats in het stadion van Slask Wroclaw, maar op een sportcomplex buiten de stad. De negentien veldspelers en drie doelmannen hielden een uitgebreide sessie, in aanloop naar de wedstrijd tegen Athletic Bilbao.

Narsingh, Depay en Waterman op weg naar het trainingsveld. Narsingh, Depay en Waterman op weg naar het trainingsveld.
PSV

Zaterdag 14.00 uur, Athletic Bilbao-PSV

PSV werd vrijdag gekoppeld aan verliezend UEFA Europa League-finalist Athletic Bilbao, de eerste tegenstander op de Polish Masters in Wroclaw. PSV speelt (in het uittenue) zaterdag om 14.00 uur tegen de Spanjaarden. PSV hield vrijdagavond eerst nog een training, omdat de selectie vrijdagochtend al vroeg was vertrokken en dus niet had kunnen trainen op De Herdgang. Op PSV TV volgt een verslag van de training, hieronder een aantal foto’s.

Mark van Bommel samen met fysiotherapeut Eddy Pepels. Mark van Bommel samen met fysiotherapeut Eddy Pepels.
De terugkeer van  Przemyslaw Tyton trok veel fans naar de training. De terugkeer van Przemyslaw Tyton trok veel fans naar de training.
De Poolse doelman van PSV genoot er zichtbaar van. De Poolse doelman van PSV genoot er zichtbaar van.
Vooral jeugdige fans bekeken de gehele training van PSV. Vooral jeugdige fans bekeken de gehele training van PSV.
Het traingscomplex lag in Trzebnica, een klein uur rijden vanaf het hotel. Het traingscomplex lag in Trzebnica, een klein uur rijden vanaf het hotel.
Wijnaldum en Lens hebben plezier tijdens een van de rondo´s. Wijnaldum en Lens hebben plezier tijdens een van de rondo´s.
Er werd veel gelachen, hier met Mark van Bommel en Kevin Strootman. Er werd veel gelachen, hier met Mark van Bommel en Kevin Strootman.
Hoodfcoach Dick Advocaat blaast op zijn fluitje. Hoodfcoach Dick Advocaat blaast op zijn fluitje.
Zanka beweert de bal geraakt te hebben, maar daar is niet iedereen het mee eens. Zanka beweert de bal geraakt te hebben, maar daar is niet iedereen het mee eens.
Luciano Narsingh in actie tijdens de afsluitende partijvorm. Luciano Narsingh in actie tijdens de afsluitende partijvorm.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 17 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies