PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag training PSV in Berlijn

28 juli 2012 13:30
PSV stond zaterdagochtend in Oost-Berlijn ruim anderhalf uur op het trainingsveld, in aanloop naar de wedstrijd tegen 1. FC Union Berlin. Op een complex in Berlin-Köpenick werd het team van hoofdcoach Dick Advocaat een stevige trainingssessie af, gadegeslagen door een handvol Duitse toeschouwers. Een fotoverslag.

De spelersbus kwam even voor 11.00 uur aan bij het trainingsveld. De spelersbus kwam even voor 11.00 uur aan bij het trainingsveld.
PSV

Vierde voorbereidingsweek

De dag na aankomst in Berlijn pakte Advocaat de draad weer op met een stevige training, bijna aan het einde van deze vierde voorbereidingsweek. Met alle zeventien veldspelers en drie keepers op het veld werd onder meer een uitgebreid positiespel gedaan. PSV is in totaal drie dagen in Berlijn, waar zondag de negende oefenwedstrijd plaatsvindt tegen Die Eiseren, Tweede Bundesligaclub Union Berlin. Hieronder nog een aantal foto’s van de training in Oost-Berlijn, later op PSV TV een verslag.

Ook vandaag nog hoge temperaturen hier in Berlijn. Ook vandaag nog hoge temperaturen hier in Berlijn.
Een van de verplaatsbare doelen wordt naar het veld gebracht. Een van de verplaatsbare doelen wordt naar het veld gebracht.
Mark van Bommel voor de training nog even op de foto met een fan. Mark van Bommel voor de training nog even op de foto met een fan.
Wilfred Bouma en Mark van Bommel in gesprek met Ernest Faber. Wilfred Bouma en Mark van Bommel in gesprek met Ernest Faber.
Het veld ligt midden in een woonwijk in stadsdeel Berlijn-Köpenick. Het veld ligt midden in een woonwijk in stadsdeel Berlijn-Köpenick.
Van Bommel, Bouma en Strootman voeren de groep aan. Van Bommel, Bouma en Strootman voeren de groep aan.
Scherpe discussies tijdens de training, hier bij Strootman en Toivonen. Scherpe discussies tijdens de training, hier bij Strootman en Toivonen.
En ook tussen Jeremain Lens en Ola Toivonen. En ook tussen Jeremain Lens en Ola Toivonen.
Een lachend gezicht bij Ola Toivonen tijdens de rondo. Een lachend gezicht bij Ola Toivonen tijdens de rondo.
Hoofdcoach Dick Advocaat spreekt de groep toe voor de partijvorm. Hoofdcoach Dick Advocaat spreekt de groep toe voor de partijvorm.
Felle duels tussen de groep met de witte en groep met gele hesjes. Felle duels tussen de groep met de witte en groep met gele hesjes.
Doelman Przemyslaw Tyton duikt naar de hoek. Doelman Przemyslaw Tyton duikt naar de hoek.
Dries Mertens gooit al zijn kracht en energie in dit schot. Dries Mertens gooit al zijn kracht en energie in dit schot.
Spelers zoeken aan het einde van de training even de schaduw op. Spelers zoeken aan het einde van de training even de schaduw op.
Alle zeventien veldspelers en drie keepers stonden op het veld vandaag. Alle zeventien veldspelers en drie keepers stonden op het veld vandaag.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies