PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag rentree Mark van Bommel (2)

15 mei 2012 11:00
Nadat de keuring achter de rug was, werd kreeg Mark van Bommel gisteravond uit handen van PSV-icoon Willy van der Kuijlen zijn shirt. PSV gaf een uitgebreide persconferentie over de rentree van Van Bommel (35), die overkomt van AC Milan en daarvoor speelde voor FC Bayern München en FC Barcelona. Een fotoverslag van ‘De Dag van Van Bommel’, deel 2.

PSV maakte eerst de contractverlenging van ‘Mister PSV’ bekend. PSV maakte eerst de contractverlenging van ‘Mister PSV’ bekend.
Daarna lichtte Marcel Brands de komst van Mark van Bommel toe. Daarna lichtte Marcel Brands de komst van Mark van Bommel toe.
Van Bommel zei PSV aan een titel te willen helpen en niks minder. Van Bommel zei PSV aan een titel te willen helpen en niks minder.
De fotografen verdringen zich bij hét moment, de contractondertekening. De fotografen verdringen zich bij hét moment, de contractondertekening.
Mark van Bommel zet zijn handtekening onder een 1-jarige verbintenis. Mark van Bommel zet zijn handtekening onder een 1-jarige verbintenis.
Vervolgens is het aan Willy van der Kuijlen om hem zijn shirt te overhandigen. Vervolgens is het aan Willy van der Kuijlen om hem zijn shirt te overhandigen.
Mark van Bommel kreeg ook shirtsvoor zijn zoontjes, deze is voor Thomas. Mark van Bommel kreeg ook shirtsvoor zijn zoontjes, deze is voor Thomas.
Daarna was het tijd voor het maken van de nodige foto’s bij het veld. Daarna was het tijd voor het maken van de nodige foto’s bij het veld.
Tevreden gezichten bij directieleden Marcel Brands en Tiny Sanders. Tevreden gezichten bij directieleden Marcel Brands en Tiny Sanders.
En ook Mark van Bommel zelf is blij weer terug te zijn. En ook Mark van Bommel zelf is blij weer terug te zijn.
Wij wensen Mark van Bommel veel succes het komende seizoen! Wij wensen Mark van Bommel veel succes het komende seizoen!
Foto's: © Pics United© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies