PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fotoverslag Heracles Almelo - PSV (0-2)

18 april 2011 10:00
PSV heroverde zondagmiddag in Almelo de koppositie in de Eredivisie. Het won zelf met 2-0 van Heracles Almelo en zag FC Twente punten morsen in Doetinchem. De Tukkers bleven tegen De Graafschap steken op 1-1 waardoor PSV - weliswaar op doelsaldo - weer bovenaan staat. Een uitgebreid fotoverslag van Heracles-PSV.

Abel Tamata (20) maakte in Almelo zijn competitiedebuut voor PSV. Abel Tamata (20) maakte in Almelo zijn competitiedebuut voor PSV.
Toivonen op de bank in het Polman Stadion, hersteld van zijn hamstringblessure. Toivonen op de bank in het Polman Stadion, hersteld van zijn hamstringblessure.
Orlando Engelaar krijgt al vroeg in het duel geel van arbiter Richard Liesveld. Orlando Engelaar krijgt al vroeg in het duel geel van arbiter Richard Liesveld.
Balázs Dzsudzsák controleert de bal, de Hongaar zou later de 0-1 maken. Balázs Dzsudzsák controleert de bal, de Hongaar zou later de 0-1 maken.
Jeremain Lens was opnieuw de diepste spits en zorgde voor veel gevaar. Jeremain Lens was opnieuw de diepste spits en zorgde voor veel gevaar.
Hoofdcoach Fred Rutten druk coachend langs de zijlijn in Almelo. Hoofdcoach Fred Rutten druk coachend langs de zijlijn in Almelo.
Lens wordt weggestuurd door Labyad en bedient Dzsudzsák. Lens wordt weggestuurd door Labyad en bedient Dzsudzsák.
De spelers vieren de 0-1 met de topscorer van PSV, na 25 minuten spelen. De spelers vieren de 0-1 met de topscorer van PSV, na 25 minuten spelen.
Vlak na rust wordt Fledderus van het veld gestuurd na zijn tweede gele kaart. Vlak na rust wordt Fledderus van het veld gestuurd na zijn tweede gele kaart.
Zakaria Labyad speelde een prima wedstrijd. Zakaria Labyad speelde een prima wedstrijd.
Een belangrijk moment in de 75e minuut; Isaksson stopt een strafschop. Een belangrijk moment in de 75e minuut; Isaksson stopt een strafschop.
Met nog tien minuten officieel te gaan wordt Lens vervangen door Marcus Berg. Met nog tien minuten officieel te gaan wordt Lens vervangen door Marcus Berg.
De Zweed wordt in de slotminuut weggestuurd, omspeelt doelman Pasveer … De Zweed wordt in de slotminuut weggestuurd, omspeelt doelman Pasveer …
… en scoort de bevrijdende 0-2 voor PSV en wellicht ook voor hemzelf. … en scoort de bevrijdende 0-2 voor PSV en wellicht ook voor hemzelf.
De opluchting valt af te lezen op het gezicht van Labyad; de winst is binnen. De opluchting valt af te lezen op het gezicht van Labyad; de winst is binnen.
De spelers vieren de overwinning en de heroverde koppositie met de supporters. De spelers vieren de overwinning en de heroverde koppositie met de supporters.
Foto's: © Pics United© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies