PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Forse nederlaag Jong PSV in Almelo: 4-0

20 september 2011 10:30
Jong PSV heeft maandagavond in Almelo een forse nederlaag moeten verwerken. Jong Heracles Almelo won met 4-0 van de ploeg van coach Marco Roelofsen. Vorig seizoen was Heracles ook de enige ploeg die, zij het op De Herdgang, PSV een nederlaag wist toe te brengen.

De wedstrijd op het kunstgras van het Polman Stadion in Almelo gespeeld. De wedstrijd op het kunstgras van het Polman Stadion in Almelo gespeeld.
PSV

Jong PSV nu vierde

Jong Heracles Almelo kwam al na vijftien seconden op een 1-0 voorsprong en Jong PSV kwam niet meer in de wedstrijd. Doelpuntmaker was Daryl van Mieghem. Een kwartier later stond de 2-0 op het scorebord van het Polman Stadion en was het duel al beslist. Luis Pedro was trefzeker en via Joey Belterman kwamen de Heraclieden vlak voor rust ook nog op 3-0. In de rust moest doelman Nigel Bertrams vervangen worden, nadat hij in het begin van de wedstrijd een schoen in het gezicht had gekregen, Benjamin van Leer was zijn vervanger. Bij Heracles speelde voormalig PSV-jeugdspeler Olivier ter Horst in de basis. Luis Pedro bepaalde de eindstand na 53 minuten spelen op 4-0. Omdat Jong FC Twente ook wist te winnen gaan zij nu samen met Heracles aan kop. Jong PSV is een plaatsje gezakt, Jong Heerenveen/Emmen heeft hetzelfde puntenaantal maar een beter doelsaldo. Volgende week volgt opnieuw een uitwedstrijd voor Jong PSV, dan is Jong FC Utrecht de tegenstander.

PSV

Video: samenvatting Jong Heracles Almelo - Jong PSV

PSV

Opstelling Jong PSV

Bertrams (46, Van Leer), Marzo, Verkoelen (46, Ospitalieri), Geurain, Willems, Najah, Van Ooijen , Ritzmaier, Locadia, Rabiu (65, Van Overbeek) en Bourdouxhe.
Wissels: Van Leer, Esseboom, Van den Hurk, Van Overbeek en Ospitalieri.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies