PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Finaleplaats buiten bereik voor PSV A1 op Otten Cup

07 augustus 2010 16:45
PSV A1 is er niet in geslaagd de kruisfinales te bereiken van het eigen toernooi om de Otten Cup. Daarmee zijn de kansen op prolongatie van de titel verkeken. Na winst in de eerste wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, volgden vandaag een nederlaag (Ajax, 0-2) en een gelijkspel (Borussia Mönchengladbach, 1-1). PSV eindigde daardoor als derde in de poule.

De scheidsrechter is onverbiddelijk en stuurt Memphis Depayvan het veld. De scheidsrechter is onverbiddelijk en stuurt Memphis Depayvan het veld.
PSV

Rood Memphis Depay

PSV A1 begon de tweede dag van het toernooi om de Otten Cup met een nederlaag. PSV en tegenstander Ajax waren aan elkaar gewaagd en tot vlak voor rust was het een gelijkopgaande strijd. Door een rode kaart voor Memphis Depay - de smaakmaker van de eerste wedstrijd kreeg zijn tweede gele kaart - moest PSV met tien man verder. Ondanks dat was PSV na rust sterker, maar het wist de mogelijkheden niet te verzilveren. Ajax deed dat wel en kwam via een van richting veranderd schot van Jody Lukoki op voorsprong. Net voor het laatste fluitsignaal werd het ook nog 2-0, Ouasim Bouy scoorde nadat het PSV niet lukte de bal weg te werken. Doordat in Borussia Mönchengladbach in de andere wedstrijd met 2-1 van Tottenham Hotspur had gewonnen, moest PSV de laatste wedstrijd tegen de Duitsers winnen.

Met dit schot van Jurgen Locadia komt PSV A1 nog wel op 1-1. Met dit schot van Jurgen Locadia komt PSV A1 nog wel op 1-1.
PSV

Gelijkspel niet voldoende

De doelstelling in het duel met Borussia Mönchengladbach mocht duidelijk zijn, er moest gewonnen worden. De Duitsers hadden voldoende aan een gelijkspel en dat werd al snel duidelijk. Gianluca Maria veroorzaakte na de pauze een strafschop, die onberispelijk werd binnengewerkt. Het doek leek gevallen, totdat Jurgen Locadia het met een schot binnen de zestien probeerde en er weer hoop gloorde. Met nog tien minuten op de klok leek nog van alles mogelijk, maar Anthony van den Hurk zag zijn schot naast gaan en Elvio van Overbeek raakte de paal. Voor PSV A1 rest het duel om de 5e/6e plaats tegen Sparta Rotterdam. Het toernooi gaat zondag om 11.00 uur verder met de kruisfinales. Het duel van PSV A1 is om 12.20 uur.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies