PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Eindhovens Dagblad zet PSV-fans op de kaart

07 september 2011 11:45
Het Eindhovens Dagblad is een zoektocht gestart om in kaart te brengen waar buiten Brabant er allemaal PSV-supporters wonen. Vanaf vandaag is op de site www.ed.nl/psvfans een speciale interactieve kaart te zien waar alle PSV-fans zich digitaal op de wereldkaart kunnen zetten. De eerste supporter uit Australië heeft zich al gemeld.

Nero zet PSV-supporters in de hele wereld op de kaart. Nero zet PSV-supporters in de hele wereld op de kaart.
PSV

PSV-supporters uit het buitenland

Door de interactieve wereldkaart is straks precies te zien tot hoever de liefde voor PSV reikt. Het Eindhovens Dagblad, dat samenwerkt met studenten van de Fontys Hogeschool Journalistiek in het zogeheten Project Nero, portretteerde al enkele fanatieke PSV-supporters van buiten Brabant. Deze verslagen zijn, samen met blogberichten van fans uit Engeland, België en zelfs Australië, te lezen op de speciale site van het Eindhovens Dagblad. Ben (of ken) je een supporter van buiten Brabant, surf dan naar de website en geef aan vanuit welke plaats jij PSV steunt.

PSV

‘Chapters’ van Supportersvereniging PSV

De Supportersvereniging PSV heeft ook al enige tijd in de gaten dat de clubliefde voor PSV niet bij de provinciegrens stopt. Door de oprichting van zogeheten ‘chapters’ kunnen PSV-supporters afkomstig uit dezelfde regio zich verenigen. Het initiatief slaat goed aan volgens Etienne van Herp, manager Supportersvereniging PSV: “We krijgen mailtjes van supporters door het hele land met de vraag of er bij hun in de regio nog PSV-supporters wonen. Ze willen hun liefde ook in eigen leefomgeving uitdragen met medesupporters.” Inmiddels zijn er zes geregistreerde ‘chapters’ bij de Supportersvereniging PSV. Dit zijn groepen PSV-supporters uit Twente, de Randstad, West-Brabant, Limburg, België en een groep van net buiten Eindhoven.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies