PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Eerste training onder leiding van Cocu en Faber

14 maart 2012 12:00
De PSV-selectie werkt op dit moment in het Philips Stadion de eerste training af onder het nieuwe trainersduo Phillip Cocu en Ernest Faber. Het is de eerste oefensessie sinds het ontslag van hoofdcoach Fred Rutten van afgelopen maandag. De training in aanloop naar Valencia is besloten.

Ernest Faber en Phillip Cocu tijdens de training in aanloop naar Valencia CF. Ernest Faber en Phillip Cocu tijdens de training in aanloop naar Valencia CF.
PSV

Persconferentie

PSV werkt deze ochtend de afsluitende training af voor de return in de UEFA Europa league tegen Valencia CF. PSV verloor zoals bekend vorige week donderdag in Estadio Mestalla met 4-2. Aansluitend aan de training laat interim-hoofdcoach Phillip Cocu middels een persconferentie zijn licht schijnen over de wedstrijd en de training. Het is voor de media ook het eerste moment om Ernest Faber te spreken, nadat gisteravond laat bekend werd dat zijn overgang naar PSV afgerond was.

Interim-hoofdcoach Phillip Cocu in gesprek met Wilfred Bouma. Interim-hoofdcoach Phillip Cocu in gesprek met Wilfred Bouma.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies