PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Eerste oefenduel: AZSV Aalten - PSV

03 juli 2012 14:45
PSV speelt woensdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2012-2013. Tegenstander is AZSV Aalten, het duel wordt gespeeld op sportpark Villekamp in Aalten en begint om 19.00 uur. PSV is vanaf zondag in training en voetbalt deze week al meteen twee vriendschappelijke duels, te beginnen dus tegen de amateurs van AZSV.

PSV speelt woensdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. PSV speelt woensdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding.
PSV

Navigatie: ‘Walfortlaan, Aalten’

Het bestuur van AZSV Aalten roept via de clubsite vriendelijk op om vanwege de verwachte toeloop ruim van tevoren naar sportpark Villekamp te komen en zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Wie al een kaartje heeft, kan via specifieke sluizen extra snel naar binnen. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Villekamp, Haartsestraat 57 in Aalten. Wie gebruik maakt van navigatieapparatuur moet invoeren ‘Walfortlaan, Aalten’. Een toegangskaart voor volwassenen kost 11 euro en jeugd tot en met 15 jaar betaalt 8 euro. Online kaarten zijn te bestellen via de website van AZSV Aalten. PSV is in Aalten nog zonder de EK-gangers, die keren volgende week donderdag weer terug van hun vakantie na afloop van het EK en sluiten dan aan bij de selectie van hoofdcoach Dick Advocaat.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies