PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Eerste halve finalisten Euro 2012 bekend

22 juni 2012 22:40
De eerste halve finalisten van Euro 2012 zijn bekend. Gisteren plaatste Portugal zich al ten koste van Tsjechië en vanavond kwam Duitsland daar bij. Duitsland won in de kwartfinale met 4-2 van Griekenland, dat zich verrassend had genesteld tussen de beste acht ploegen van dit EK in Polen en Oekraïne.

De Duitsers vieren hier de 1-0 via aanvoerder Philipp Lahm. De Duitsers vieren hier de 1-0 via aanvoerder Philipp Lahm.
PSV

Portugal en Duitsland

Duitsland speelde vanavond in Gdansk tegen de Griekenland, de Europees Kampioen van 2004. Duitsland, dat heer en meester was in de eerste helft, kwam vlak voor rust op voorsprong via aanvoeder Philipp Lahm. Na rust bracht Georgios Samaras de spanning weer even terug in de wedstrijd, maar via doelpunten van Sami Khedira, Miroslav Klose en Marco Reus nam de vice-Europees Kampioen weer snel afstand. Dimitris Salpingidis bepaalde één minuut voor het verstrijken van de officiële speeltijd de eindstand op 4-2. Donderdagavond won Portugal in Warschau met 1-0 van Tsjechië door een treffer van Cristiano Ronaldo.

PSV

Zaterdag: Spanje - Frankijk

Op papier het mooiste affiche van de kwartfinales staat voor zaterdagavond op het programma. Een confrontatie tussen de grootmachten Spanje en Frankrijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Donetsk en begint om 20.45 uur. Zondagavond is dan de laatste kwartfinale die gaat tussen Engeland en Italië. De eerste halve finale is op woensdag 27 juni tussen Portugal en de winnaar van het duel tussen Spanje en Frankrijk.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies