PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

EK-gangers terug op De Herdgang

12 juli 2012 10:45
Welkom terug! Mark van Bommel, Kevin Strootman, Jetro Willems, Przemyslaw Tyton en Wilfred Bouma, wiens contract wordt verlengd, zijn weer terug bij PSV. Donderdagochtend om 10.30 uur stapte het vijftal weer het trainingsveld van De Herdgang op, waarmee ze aansloten bij de selectie van hoofdcoach Dick Advocaat.

Welkom thuis, Mark! Voor het eerst sinds 2005 is hij terug bij PSV. Welkom thuis, Mark! Voor het eerst sinds 2005 is hij terug bij PSV.
PSV

Verslag van de training

Voor Mark van Bommel is het zijn eerste training in Eindhoven sinds zijn vertrek in 2005. Wilfred Bouma keerde terug met een nieuw contact op zak, de 34-jarige verdediger tekent voor één seizoen bij. Kevin Strootman, Jetro Willems en doelman Przemyslaw Tyton zijn ook weer terug. Ola Toivonen, wiens EK twee dagen langer duurde, sluit zaterdag weer aan. PSV TV komt later vandaag met een verslag van de training op De Herdgang.

Wilfred Bouma tekent een nieuw, 1-jarig contract bij PSV. Wilfred Bouma tekent een nieuw, 1-jarig contract bij PSV.
Ook EK-ganger Jetro Willems keerde vanochtend weer terug. Ook EK-ganger Jetro Willems keerde vanochtend weer terug.
Als laatsten stapten Van Bommel en Atiba Hutchinson het veld op. Als laatsten stapten Van Bommel en Atiba Hutchinson het veld op.
Met de EK-gangers erbij is de selectie ineens een stuk groter geworden. Met de EK-gangers erbij is de selectie ineens een stuk groter geworden.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies