PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Driessen HRM_Payroll Business Partner PSV

19 juni 2012 14:20
PSV en Driessen HRM_Payroll hebben een nieuwe partnerovereenkomst afgesloten. Zij promoveren hiermee van sponsor tot partner in de sponsorpiramide van PSV. Driessen is een actieve partner op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en steunt in die hoedanigheid verschillende projecten van PSV in the community.

Driessen_HRM organiseerde recent een groot event in het Philips Stadion. Driessen_HRM organiseerde recent een groot event in het Philips Stadion.

Reacties Tiny Sanders en Michaël Munnich

Beide partijen zijn verheugd met de hernieuwde overeenkomst. “Driessen HRM_Payroll is een prachtig voorbeeld van een ideale PSV-partner: ontstaan in de regio, nationale ambities, en een samenwerking met PSV waarbij twee merken op zoek zijn naar winstgevende groei, in combinatie met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De invulling die Driessen geeft aan hun sponsorship, zoals het opzetten van www.onsgoeddoel.nl en het organiseren van een evenement voor Playing for Success, sluit geheel aan bij de kernwaarden van PSV.” Directeur Michaël Munnich van Driessen HRM_Payroll: "Sinds drie jaar zijn wij van Driessen HRM_Payroll als fervente voetbalsupporters van PSV trotse sponsor van onze club. Dit sponsorschap heeft ons geen windeieren gelegd. Integendeel. Het heeft ons veel positieve reacties opgeleverd en de gelegenheid gegeven om op hoogwaardige, maar vooral ook leuke manier invulling te geven aan diverse maatschappelijke projecten. Zo realiseren wij de wens om onze naamsbekendheid te vergroten, waarbij we gelijktijdig de door ons gevoelde maatschappelijk verantwoordelijkheid concreet handen en voeten geven. De samenwerking met PSV over de laatste drie jaar heeft ons ervan overtuigd dat deze het verdient om naar een volgend niveau gebracht te worden. Naar dat van Partner van PSV. Vanuit sportief oogpunt zullen wij vanzelfsprekend de verrichtingen van onze club ook met grote interesse volgen. Als rechtgeaarde fans van PSV hopen wij vurig op een kampioenschap. Want naast Partner zijn wij vooral supporter van ons PSV.”

Over Driessen HRM_Payroll

Driessen HRM_Payroll is dé HRM-dienstverlener voor overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Driessen heeft een breed productenpakket waarmee zij meer dan 700 organisaties door heel Nederland van dienst is. Het dienstenpakket bestaat uit payroll, consultancy, outsourcing van personeels- en salarisadministraties, software en opleidingen.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies