PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Draag jij ook je steentje bij?

31 januari 2013 14:45
PSV werd opgericht op 31 augustus 1913. De oprichting vond plaats aan het eind van een groots Philips sportfeest in de Vrijstraat in Eindhoven. Ter herinnering aan deze belangrijke gebeurtenis wil Stichting 1913 een gedenksteen laten plaatsen op deze locatie en is hiervoor opzoek naar donateurs.PSV

Stichting 1913

Stichting 1913 komt voort uit de online community PSV.netwerk.to, een online platform waar PSV-supporters met elkaar in contact staan. Fans komen samen en discussiëren over alle thema’s die met PSV te maken hebben. Stichting 1913 is opgericht door PSV-supporters die actief zijn op dit online platform en een bijdrage willen leveren aan het jubileumjaar van PSV.

PSV

De gedenksteen

Dit initiatief wordt ondersteund door drie ambassadeurs. Willy van der Kuijlen, Mister PSV, ondersteunt samen met Ernest Faber en Menno Koch de zoektocht naar donateurs. De ambassadeurs zijn PSV’ers die staan voor het verleden, heden en de toekomst en zetten zich samen in om de historie van PSV in het centrum van Eindhoven te verankeren. Om de gedenksteen te kunnen realiseren heeft de stichting financiële ondersteuning nodig, waarbij vertrekpunt is dat dit initiatief door zoveel mogelijk PSV’ers wordt omarmd. Je wordt donateur voor een eenmalige symbolische bijdrage van € 19,13. Daarnaast ontvang je een leuke attentie met historische inslag.

PSV

Ook je steentje bijdragen?

Wanneer je donateur wilt worden van dit fantastische initiatief mag je eenmalig bovenstaand bedrag overmaken naar rekeningnummer: 1440.46.342 - t.n.v. Stichting 1913 Eindhoven.
Vermeld je naam en adres bij de overmaking, dan wordt de attentie naar je toegestuurd.

  1. Klik hier voor meer info over Stichting 1913 en voor de actuele stand van het aantal donateurs


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies