PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Doelman Khalid Sinouh 1 jaar naar PSV

14 april 2011 17:00
PSV heeft Khalid Sinouh (35) gecontracteerd voor één seizoen. De keeper tekende donderdagmiddag in het Philips Stadion zijn verbintenis. Technisch manager Marcel Brands maakte tevens bekend dat doelman Jeroen Zoet (20) volgend seizoen wordt verhuurd om hem elders ervaring op te laten doen.

Khalid Sinouh en Marcel Brands bij de contractondertekening. Khalid Sinouh en Marcel Brands bij de contractondertekening.
PSV

Shirt uit handen van Willy van der Kuylen

Sinouh, die in mei 36 jaar wordt, is gehaald om de plek van Zoet in de PSV-selectie in te vullen en tekende een verbintenis voor 1 seizoen. Hij is transfervrij afkomstig van FC Utrecht, waar hij reservedoelman is. Eerder stond Sinouh onder contract bij Haarlem, Heerenveen, RKC Waalwijk, Omonia Nicosia, AZ, Kasimpasa en HSV. Hij maakte zijn debuut in het Marokkaans elftal in 2004. Uit handen van PSV-clubicoon Willy van der Kuylen ontving Sinouh donderdagmiddag in de directieloge zijn eerste PSV-shirt. Hij is vanavond ook aanwezig bij de wedstrijd PSV-Benfica.

PSV-clubicoon Willy van der Kuylen overhandigt het eerste shirt. PSV-clubicoon Willy van der Kuylen overhandigt het eerste shirt.
PSV

Brands: “Ervaren kracht, stimulerende factor”

“Sinouh is een ervaren kracht. Ik heb persoonlijk met hem gewerkt en weet dat hij naast een goede keeper ook een stimulerende factor in de groep is”, aldus Marcel Brands over het aantrekken van de doelman. “Voor Jeroen Zoet is het een belangrijk jaar dadelijk, waarin hij onder druk meer ervaring moet gaan opdoen.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies