PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Dick Advocaat: "De scherpte was er"

05 augustus 2012 20:55
Waar Frank de Boer na afloop van de wedstrijd op de persconferentie verklaarde scherpte te missen bij zijn spelers, zag hoofdtrainer Dick Advocaat die bij zijn spelers wel. "Toch mag het best soms nog wel eens wat scherper, maar je ziet dat de scherpte er bij de meeste spelers was."

Dick Advocaat op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. Dick Advocaat op de persconferentie na afloop van de wedstrijd.
PSV

Reactie Dick Advocaat

"De laatste tien minuten voor de rust laten we Ajax terugkomen. Daarna hadden we een hele goede fase in de tweede helft, hoewel de spelers wel klaagden dat het ontzettend warm was. In de tweede helft hebben we geprobeerd Ajax op te vangen en de wedstrijd uit te spelen. Ajax kwam nog even terug door die eigen goal van Marcelo, maar als je in een uitwedstrijd vier keer scoort mag je tevreden zijn. PSV hoeft met alle respect niet onder te doen voor welke tegenstander dan ook, ook niet voor Ajax. Bepaalde fases waren goed, en over bepaalde fases ben ik minder tevreden over. De kwaliteiten waren er vorig jaar al, nu met Mark er bij en Narsingh - wat een ander type is dan Labyad - zie je dat de uitstraling terug is in de ploeg. Het mag soms best nog wel eens wat scherper, maar je ziet wel dat de scherpte er bij de meeste spelers was."

PSV

Reactie Frank de Boer

"PSV was veel scherper en ze maken twee goede goals. Ik vond het heel gezapig van ons in de eerste helft., maar gelukkig maken we nog de aansluitngstreffer vlak voor rust. In de tweede helft zag je een heel ander Ajax. Uit het niets scoren zij dan de 3-1, maar we zijn daarna wel door blijven gaan. Na de 3-2 kun je nog de gelijkmaker maken met Siem de Jong. De les van vandaag is dat je eerst strijd moet leveren, voordat je aan goed voetbal kan beginnen."© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies