PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

De Blauwe Lotus naar Philips Stadion

19 juni 2012 18:45
PSV en De Blauwe Lotus hebben dinsdagmiddag in het Philips Stadion een horecaovereenkomst voor vijf jaar afgesloten. Het Aziatisch restaurant gaat verhuizen naar de vierde verdieping van het Philips Stadion, de huidige Ruud van Nistelrooy zaal. De Blauwe Lotus opent haar deuren in augustus.

Peter van den Luitgaarden zet zijn handtekening onder het contract. Peter van den Luitgaarden zet zijn handtekening onder het contract.
PSV

Aziatisch restaurant

Het in Eindhoven alom bekende restaurant biedt een afwisselend aanbod van Aziatische specialiteiten, gecombineerd met moderne bereidingen en verrassende ingrediënten. Met de komst van De Blauwe Lotus heeft het Philips Stadion, naast eetcafé De Verlenging en restaurant Avant-Garde van Groeninge, een ruim aanbod van horecagelegenheden die zowel tijdens als buiten wedstrijden om bezocht kunnen worden.

Een toost op de overeenkomst tussen PSV en De Blauwe Lotus. Een toost op de overeenkomst tussen PSV en De Blauwe Lotus.
PSV

Reactie Peter Fossen

Namens PSV en het Philips Stadion tekende Peter Fossen, Manager Operations, de overeenkomst met De Blauwe Lotus; “We zijn blij dat we De Blauwe Lotus aan ons Philips Stadion kunnen binden. De Blauwe Lotus is al jaren een begrip in en rondom Eindhoven, mede door de kwaliteit van hun Aziatische gerechten. Het nieuwe restaurant krijgt een eigentijdse uitstraling en is qua kaart een mooie aanvulling op onze bestaande restaurants, De Verlenging en Avant-Garde van Groeninge. Hiermee kunnen we onze gasten bij PSV vanaf komend seizoen een nog gevarieerder assortiment bieden!”

PSV

Reactie Peter van den Luitgaarden

“PSV en De Blauwe Lotus zijn al heel lang aan elkaar verbonden. Diverse spelers hebben in het restaurant hun handtekening gezet onder hun contract en menig kampioenschap is er gevierd. Het is geweldig dat we vanaf augustus gevestigd zijn in het Philips Stadion”, aldus Peter van den Luitgaarden, manager van De Blauwe Lotus.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies