PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Contractverlenging voor Memphis Depay

22 augustus 2014 17:40
PSV heeft het contract van Memphis Depay (20) opengebroken en verlengd tot en met 2018. Dat meldt technisch manager Marcel Brands vrijdag. Naast het zetten van zijn handtekening spreekt Memphis ook uit dat hij dit seizoen met PSV wil gaan meedoen om de prijzen. “Ik ben blij dat we er met de club zijn uitgekomen”, aldus Memphis in een reactie.

PSV heeft het contract van Memphis opengebroken en verlengd. PSV heeft het contract van Memphis opengebroken en verlengd.
PSV

Reactie Marcel Brands

Na een aantal gesprekken tussen PSV en de speler is besloten het bestaande contract open te breken en met één jaar te verlengen tot en met 2018. “Achter de schermen hebben we hard gewerkt om Memphis ook dit seizoen in Eindhoven te houden. Uit de aanbieding sprak waardering en we zijn meer dan verheugd dat hij deze nieuwe verbintenis aangaat”, aldus technisch manager Marcel Brands in een reactie. “Tevens hebben we daarmee een duidelijke strategische keuze gemaakt. Het budget dat beschikbaar was voor een eventuele aanvaller in de breedte, is nu benut om Memphis bij PSV te houden. We zijn trots op de ontwikkeling die een speler uit onze eigen jeugd doormaakt en hopen dat hij komend seizoen weer nieuwe stappen zal zetten”, aldus Brands.

PSV

Reactie Memphis

Het nieuwe contract van Memphis wordt zaterdag door beide partijen ondertekend. De aanvaller zelf is tevreden met zijn beslissing om bij PSV te blijven. “Ik wil me graag verder ontwikkelen in dit team, waarmee we vorig seizoen een weg zijn ingeslagen om succes te hebben. Ik wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken voor de ploeg. Ik ben blij dat we er met de club zijn uitgekomen om open te breken en te verlengen.”

PSV.nl feliciteert Memphis met zijn nieuwe contract en hoopt op veel mooie duels!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies