PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Contract ‘Mister PSV’ met twee jaar verlengd

14 mei 2012 18:30
Het contract met Willy van der Kuijlen is met twee jaar verlengd. Dat heeft technisch manager Marcel Brands bekendgemaakt. ‘Mister PSV’ Van der Kuijlen (65) werkt al jaren als scout van PSV. Voorheen was hij onder meer speler en aanvoerder, jeugdtrainer, assistent-trainer en spitsentrainer. Hij blijft aan als scout en gaat ook representatieve taken vervullen.

Het contract met Willy van der Kuijlen is met twee jaar verlengd. Het contract met Willy van der Kuijlen is met twee jaar verlengd.
PSV

“Willy is hét icoon van PSV”

Tussen 1964 en 1981 speelde Van der Kuijlen meer dan vijfhonderd competitieduels en scoorde hij daarin voor PSV meer dan driehonderd doelpunten. “Willy is hét icoon van PSV en we zijn blij dat we ook de komende twee jaar profijt hebben van zijn expertise en ervaring”, aldus technisch manager Marcel Brands.

PSV

Enerzijds scout, anderzijds representatieve taken

De nieuwe verbintenis van Van der Kuijlen is maandag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het Philips Stadion. Het tweejarige contract is enerzijds als scout en anderzijds is een aantal representatieve en ceremoniële taken omschreven, die ‘Mister PSV’ als boegbeeld van de club zal blijven vervullen.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies