PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

“Clubs rond over Mertens en Strootman”

28 juni 2011 21:15
In de euforie van het positieve gemeenteraadsbesluit heeft Marcel Brands gezegd dat PSV rond is met FC Utrecht over Dries Mertens en Kevin Strootman. De clubs zijn eruit, maar met beide spelers moet PSV nog persoonlijk tot een akkoord komen. “Het is de bedoeling om hen een langjarig contract aan te bieden”, aldus Marcel Brands dinsdagavond na de gemeenteraadsvergadering.

Marcel Brands vertelt de supporters dat PSV rond is met FC Utrecht. Marcel Brands vertelt de supporters dat PSV rond is met FC Utrecht.
PSV

‘Nu weer tijd om over voetbal te praten’

Direct nadat een ruime meerderheid van de Eindhovense gemeenteraad vóór de grondtransactie tussen de gemeente Eindhoven en PSV had gestemd, ging de PSV-directie meteen naar buiten naar de supporters toe. Daar hield Tiny Sanders een korte toespraak waarin hij iedereen bedankte, stelde dat ‘PSV weer een financieel gezonde club is en dat het weer tijd is om over voetbal te praten’. Vervolgens maakte technisch manager Marcel Brands bekend dat PSV rond is met FC Utrecht over aanvaller Dries Mertens en middenvelder Kevin Strootman. Met beide spelers wordt morgen gesproken en uiteraard moeten er ook nog medische keuring plaatsvinden. De supporters bejubelden de mededeling van Brands met zeer grote vreugde.

De fans, hier vóór de vergadering, hadden later op de avond veel te vieren. De fans, hier vóór de vergadering, hadden later op de avond veel te vieren.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies