PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Bertrams kopt PSV naar halve finales

04 augustus 2012 15:15
Na een ultieme ontsnapping tegen Zenit St. Petersburg heeft PSV A1 zich geplaatst voor de halve finales van de Otten Cup. Nadat PSV met 1-0 had verloren van AZ moest het team van Phillip Cocu winnen van Zenit of gelijkspelen; Kopenhagen mocht niet ruim winnen. Lang stond PSV 1-0 achter, maar diep in blessuretijd kopte keeper Bertrams de 1-1 binnen.

Dolle vreugde bij PSV, nadat keeper Bertrams de bevrijdende goal maakte. Dolle vreugde bij PSV, nadat keeper Bertrams de bevrijdende goal maakte.
PSV

Op het nippertje ontsnapt

De Herdgang ontplofte van vreugde toen Jesse Bertrams in een alles of niks-offensief mee naar voren ging om nog iets te forceren. Zenit was al vroeg in de wedstrijd op 1-0 gekomen en daarna was het continu PSV dat het initiatief had. Toen AZ-FC Kopenhagen was geëindigd in 1-1, was de wedstrijd tegen Zenit nog niet afgelopen en nog altijd had PSV aan één goal genoeg om alsnog naar de halve finales te gaan. In de extra tijd kopte Bertrams raak en kroonde hij zich daarmee tot held van De Herdgang. PSV A1 speelt zondag om een finaleplaats, zij het dat de ploeg op het nippertje ontsnapte. Het was wel verdiend dat PSV door ging, gezien de vele kansen. AZ gaat ook door uit de poule van PSV, op moment van schrijven waren de halve finalisten uit de andere groep nog niet bekend. PSV speelt dus zondag niet om de 5e of 6e plaats, maar is nog volop in de race om de Otten Cup te winnen!

Proficiat aan Phillip Cocu en PSV A1 met het bereiken van de halve finales!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies