PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Balázs Dzsudzsák naar Anzhi Makhachkala

12 juni 2011 16:00
Technisch manager Marcel Brands. Technisch manager Marcel Brands.
Balázs Dzsudzsák (24) zet zijn loopbaan voort bij Anzhi Makhachkala. Dat heeft de club uit Dagestan vandaag bevestigd. De Hongaar, die sinds de winterstop van seizoen 2007-2008 in Eindhoven speelde, staat per 1 juli onder contract van de huidige nummer vier van Rusland. Dzsudzsák tekende zondagmiddag zijn contract.

PSV
Dzsudzsák 3,5 jaar bij PSV
Dzsudzsák maakt zijn overstap naar de Russische deelrepubliek Dagestan na 3,5 jaar bij PSV, een periode waarin hij eenmaal het landskampioenschap veroverde (2008). De international van Hongarije tekende afgelopen januari nog een nieuwe verbintenis met PSV tot en met 2015, maar verhuist dus komende maand naar Rusland. Bij Anzhi spelen onder meer ex-PSV’er Diego Tardelli, de Braziliaanse legende Roberto Carlos en de Marokkaanse Nederlander Mbark Boussoufa.

PSV

Brands: “Hij heeft zich in de kijker gespeeld”

“We verliezen met Balázs een heel goede speler met een hoog rendement”, aldus technisch manager Marcel Brands van PSV. “Hij heeft zich onder Fred Rutten sterk ontwikkeld en internationaal in de kijker gespeeld. Het moment van een transfer zat eraan te komen, al is deze club misschien een onverwachte keuze”, aldus Brands. Anzhi, afkomstig uit de hoofdstad Makhachkala van Dagestan, werd in 1991 opgericht. Afgelopen woensdag bevestigde Brands al dat Anzhi zich officieel bij PSV gemeld heeft voor Dzsudzsák.

Dzsudzsák speelde tegen Vitesse zijn laatste competitiewedstrijd voor PSV. Dzsudzsák speelde tegen Vitesse zijn laatste competitiewedstrijd voor PSV.
PSV

2010-2011: 16 competitiegoals voor PSV

Dzsudzsák, van 23 december 1986 uit het Hongaarse Nyírlugos, speelde voor zijn PSV-periode bij Debreceni VSC. Met die club werd hij drie keer kampioen van Hongarije. Voor de nationale ploeg speelde hij al meer dan dertig interlands. Afgelopen seizoen kwam hij bij PSV tot 16 doelpunten en 14 assists, waarmee hij de meest waardevolle speler van de Eredivisie was.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies