PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

BDO nieuwe Business Partner van PSV

20 juni 2012 14:00
BDO Accountants & Adviseurs is als Business Partner toegetreden tot de groep met partners en sponsors van PSV. De accountantsorganisatie en de Brabantse voetbalclub sloten vandaag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende vijf jaar. Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV: “We zijn er trots op dat we weer een A-merk uit de regio met nationale aanwezigheid aan ons hebben weten te binden.”

De contractondertekening vond woensdagmiddag plaats in het Philip Stadion. De contractondertekening vond woensdagmiddag plaats in het Philip Stadion.
PSV

Actief participeren

BDO in Nederland biedt een breed scala aan accountancy- fiscale en adviesdiensten voor zowel de mkb-ondernemer, het familiebedrijf als beursgenoteerde organisaties. Met meer dan 1.100 vestigingen in ruim 130 landen behoort BDO wereldwijd tot de top vijf van accountancy- en adviesnetwerken. De toetreding als Business Partner betekent het vervolg op de jarenlange relatie van de accountantsorganisatie met PSV, als huurder van business seats in de PSV Business Club. In zijn nieuwe rol zal BDO onder andere actief participeren in het brede zakelijk netwerk van PSV.

Uit handen van Van der Kuylen ontvangt dhr. Brummelman een PSV-shirt. Uit handen van Van der Kuylen ontvangt dhr. Brummelman een PSV-shirt.
PSV

Enthousiaste start

De partnerovereenkomst werd vandaag in het Philips Stadion ondertekend. Huub Gijsbers, senior partner bij BDO en Tiny Sanders, algemeen directeur van PSV, zien de komende jaren van samenwerking met enthousiasme tegemoet. Gijsbers: “Als huurder van business seats zijn we goed bekend met PSV en steunen we de club al jaren. We herkennen de ambitie en de kwaliteit van het merk PSV, willen ons daar graag mee associëren en de komende jaren bouwen aan een mooi partnership.” Sanders vult aan: “BDO is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van topbedrijven in de sponsorpiramide. We zijn er trots op dat we weer een A-merk uit de regio met nationale en internationale dienstverlening aan ons hebben weten te binden.” Naast hoofdsponsor Philips zijn Bavaria, Banning Advocaten, Driessen HRM_Payroll, Freo, De Lage Landen, Mercedes-Benz, Menzis, Nike, Oad Reizen, Rabobank Eindhoven-Veldhoven en VDL Groep als Business Partner aan PSV verbonden.

Een toost op de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met partner BDO. Een toost op de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met partner BDO.
PSV

Over BDO

In Nederland werken zo’n 2.000 BDO-professionals met passie voor het vak aan pragmatische oplossingen. De ambitie is daarbij de allerbeste service te leveren van de beste kwaliteit. Persoonlijke betrokkenheid bij de klanten en hun specifieke vraagstukken is daarbij van het grootste belang. Want wat BDO betreft gaan accountancy en advisering veel verder dan alleen het hebben van kennis van regels en cijfers. Of het nu gaat om een familiebedrijf of een multinational: mensen staan centraal. In alles wat de accountantsorganisatie doet, streven ze naar een duurzame relatie met de klant, de medewerker en met de zakelijk partners.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies