PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Athletic Bilbao vervangt Velez Sarsfield

22 mei 2012 10:00
Verliezend UEFA Europa League-finalist Athletic Bilbao is de vervanger van het Argentijnse Velez Sarsfield tijdens het voorbereidingstoernooi dat PSV in Polen speelt. De Argentijnse club kon vanwege de Olympische Spelen met een onvoldoende representatief team deelnemen aan de eerste editie van de ‘Polish Masters’.

De wedstrijden worden gespeeld in het EK-stadion van gastheer Slask Wroclaw. De wedstrijden worden gespeeld in het EK-stadion van gastheer Slask Wroclaw.
PSV

Poolse kampioen is gastheer

De Polish Masters vinden plaats op zaterdag 21 en zondag 22 juli in Wroclaw, één van de speelsteden van Euro 2012. Gastheer is de Poolse kampioen Slask Wroclaw, met de Nederlandse spits Johan Voskamp in de gelederen. Naast Slask en PSV completeren Benfica en nu dus Athletic Bilbao het deelnemersveld. Vooraf aan het tweedaagse toernooi vindt op vrijdag 20 juli de loting plaats van de duels die op zaterdag gespeeld worden (aanvang 15.00 en 19.00 uur). Op zondag spelen de verliezers om de derde/vierde plaats (13.00 uur) en is de finale van de Polish Masters om 17.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld in het EK-stadion van gastheer Slask Wroclaw, dat een capaciteit heeft van 42.000 plaatsen.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies