PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Advocaat: “Belangrijk moment in de voorbereiding”

20 juli 2012 16:20
Hoofdcoach Dick Advocaat. Hoofdcoach Dick Advocaat.
PSV werd vrijdag op de Polish Masters gekoppeld aan Athletic Bilbao. Hoofdcoach Advocaat noemt het duel een belangrijk moment in de voorbereiding. De coaches en aanvoerders van PSV, Athletic Bilbao, Benfica en Slask Wroclaw gaven allemaal hun reactie op de loting en het toernooi. Speciale aandacht van de media was er natuurlijk voor Przemyslaw Tyton.

PSV
Goede herinnering Advocaat
Dick Advocaat heeft goede herinneringen aan het stadion in Wroclaw, hij won op het EK met Rusland de eerste wedstrijd er met 4-1 van Tsjechië. “Dit is een andere job voor mij, maar ik ben erg blij met de uitnodiging van de organisatie. Een mooi toernooi met zulke grote clubs uit Europa. Dit is een belangrijk moment in onze voorbereiding, over twee weken spelen we de Super Cup. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging”, aldus Advocaat, als eerste van de coaches die allemaal een reactie gaven op de loting.

PSV

Tyton: “We willen zondag in de grote finale”

Voor Przemyslaw Tyton is het een leuke bijkomstigheid weer even terug te zijn in zijn vaderland en vanzelfsprekend had de pers speciale aandacht voor de doelman van het nationale team. “Mooi om hier weer terug te zijn in Polen. Het is een prachtig stadion met een mooie grasmat. Maar ik kom hier nu om voor PSV te spelen en we willen zondag in de grote finale staan.”

De media dook massaal op Tyton na afloop van de persconferentie. De media dook massaal op Tyton na afloop van de persconferentie.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies