PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Plattegrond van het Philips Stadion

Stadionplattegrond 2013-2014

Family Corner

De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar (geboren na 30 juni 2001), waarop ook de ouders/begeleiders plaats kunnen nemen. Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Indien je graag met het gezin de wedstrijden van PSV wilt bezoeken, is deze tribune uitermate geschikt! Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar op de Family Corner. Indien je interesse hebt, kun je het aanvraagformulier invullen en toesturen. Het is ook mogelijk om telefonisch of per email contact op te nemen met PSV Kaartverkoop. Dit kan op telefoonnummer 040 - 2505 505 of per email aan kaartverkoop@psv.nl.

Jongerenrang

De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren tot en met 16 jaar (geboren na 30 juni 1997). Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune. Indien er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn op deze tribune bij een wedstrijd dan wordt een deel van dit vak verkocht als gewone tribuneplaatsen, dus ook voor volwassenen. Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar op de Jongerenrang. Indien je interesse hebt, kun je het aanvraagformulier invullen en toesturen. Het is ook mogelijk om telefonisch of per email contact op te nemen met PSV Kaartverkoop. Dit kan op telefoonnummer 040 - 2505 505 of per email aan kaartverkoop@psv.nl.

Sfeervakken

Om zoveel mogelijk sfeer in het stadion te creëren beschikt PSV sinds een aantal seizoenen over sfeervakken. De vakken V, W, X en Y in de eerste ring van de oosttribune zijn benoemd tot sfeervak. De vakken worden ongenummerd verkocht, wat betekent dat je niet over een vaste plaats beschikt. Bovendien is het toegestaan om gedurende de wedstrijd te staan voor je stoel. Indien je graag een bijdrage wilt leveren aan de sfeer in het Philips Stadion is deze tribune absoluut iets voor jou! De sfeervakken en de vakken S, T en U waren volledig uitverkocht voor het seizoen 2012-2013.


PSV Kaartverkoop
Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. En twee uur voor en één uur na een wedstrijd
 
Bezoekadres:
Gevestigd in PSV FANworld
Ingang 17 van het Philips Stadion
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven
 
Postadres:
PSV Kaartverkoop
Postbus 886
5600 AW Eindhoven
 
Telefoonnummer:
PSV FANdesk 040 2 505 505
 
E-mailadres:
kaartverkoop@psv.nl

 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies