PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Interesse in een carrière binnen PSV?

Heb jij geen talent in voetbal maar ben je wel geïnteresseerd in een carrière binnen PSV? In deze sectie vind je informatie over eventuele vacatures en stageplaatsen binnen de organisatie van PSV.

Open Sollicitatie

Uiteraard is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Een motivatiebrief met bijgaand je CV kun je schriftelijk (PSV, Personeel & Organisatie, Postbus 886, 5600 AW Eindhoven) of vul bij voorkeur onderstaand formulier in. We sturen je altijd een bevestiging van ontvangst. We houden vervolgens je gegevens in file.

(Afstudeer)stages

Af en toe zijn er stageplaatsen beschikbaar binnen onze organisatie. Het kan hier zowel gaan om een meeloopstage als om het uitvoeren van een (afstudeer)opdracht. Een (afstudeer)stage is echter alleen mogelijk voor een langere periode van minimaal enkele maanden. Tweemaal per jaar inventariseren wij binnen onze organisatie de mogelijkheden voor (afstudeer)stageplaatsen. Deze inventarisatie vindt altijd plaats in mei (voor de periode juli tot en met december) en in november (voor de periode januari tot en met juni). Na deze inventarisatie starten we met de selectie uit de door ons ontvangen verzoeken voor (afstudeer)stage aanvragen. Indien je geïnteresseerd bent in een stageplaats binnen onze organisatie ontvangen we graag je motivatiebrief met CV. Een verzoek voor een stage kun je schriftelijk (PSV, Personeel & Organisatie, Postbus 886, 5600 AW Eindhoven) of via onderstaand formulier indienen.

CSU en Maison van den Boer

Voor vacatures in de evenementenbranche of catering verwijzen we je naar de site van onze cateraar Maison van den Boer. Voor vacatures in de schoonmaak verwijzen we je naar de site van onze sponsor CSU Total Care.

Sollicitatie
Stageaanvraag

alleen bij stageaanvraag
(overdag bereikbaar)
(Word/PDF, max. 5 mb)


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies